Mijn creaties

Mijn mooiste projecten, leukste klanten en projecten waar ik blij van wordt. Maar ook de hobby-matige projecten zal ik hier delen.

Wijkteam Zuid

Voor Wijkteam Zuid mocht ik een logo ontwerpen. Welke de 4 verschillende wijken in het wijkteam moest uitlichten.

Natuur Fotografie

Ik hou echt ontzettend van de natuur, ik kan me uren vermaken met het kijken en zoeken naar mooie momenten. Tijdens het hiken moet ik dan ook regelmatig even stoppen om mooie plaatjes vast te leggen. 

Handlettering kaarten

Echte post is zoveel leuker, daarom maak ik graag kaarten die ik zelf “schrijf” d.m.v. Handlettering. 

 

Omni Logo

Omni had al een duidelijk beeld van wat zij wilde met hun logo. Dit hadden zij digitaal geschetst en wilde dit graag geschikt hebben voor algemeen gebruik. Ik heb het logo hier en daar geperfectioneerd (rekeninghoudend met uitlijning endergelijke) en bij ze aangeleverd zodat ze er mee aan de slag konden.

 

Heavenly Horse Training

Voor Heavenly Horse Training blog ik over paarden training, verschillende manieren om dit te doen en dingen waar elk paardenmeisje tegenaan loopt. Bekijk de blog.

 

Trouwkaart 

Toen ik gevraagd werd om een trouwkaart te ontwerpen voor mijn beste vriendin was ik direct in de wolken! We hebben een waaier gemaakt met 4 kaarten waar de informatie op stond voor de daggasten. De kaarten zijn ontzettend leuk geworden.

 

Logo Fructoosje 

Fructoosje is alles voor de mensen met een fructose intolerantie. Christa van Fructoosje vroeg mij om een logo te ontwerpen waarbij ik 3 kleuren zou verwerken, die voor de sub bedrijven zouden staan (Lactoosje, Glutoosje en dus Fructoosje). Het logo is speels en past perfect bij de gedigitaliseerde mascottes welke getekend zijn door de kinderen van Christa, en digitaal getekend door mij.  

 

Flyers Omni VR 

Voor Omni VR moesten flyers ontworpen worden voor een beurs. Deze folders zijn bedoeld voor hotels om ze te informeren over een opdracht die Omni VR gaat doen bij deze hotels.

 

Scev

Stichting Comog Examens Vastgoed had een verouderd logo wat niet meer goed paste bij hun visie. Er is mij gevraagd voor hen een logo te ontwikkelen die overeen zou komen met het oude logo maar dan in een nieuw jasje gestoken. 

Uitnodiging feest

Wanneer dochter en moeder samen een feestje vieren moet dat natuurlijk gecommuniceerd worden met een leuke uitnodiging! Zowel de foto als kaart mocht ik maken (en ook het feestje was hartstikke leuk).

Izy fotografie

Izy is een flessenmerk van een vriend, waar ik tijdens de ontwikkelfase een fles van heb gekregen om te testen. Deze fles heb ik op mijn vakantie meegenomen tijdens het hiken en wat mooie foto’s van kunnen maken. Deze foto’s zullen gebruikt worden in de catalogus van Izy.    

Team Squad Logo

Team Squad is een personal training opgericht door Michel Rietheide. Michel heeft bij de commando en politie veel geleerd over de samenwerking in teamverband en hij focussed zich nu op het personal trainen van teams. Hij wilde graag een logo wat dit ook zou uitstralen. 

 

Baby shoot

Een baby shoot is niet iets wat ik vaak doe, maar toen mij gevraagd werd om dit voor een goede kennis te doen wilde ik dit uiteraard graag! Baby Jayden was een voorbeeldig model terwijl we schitterende foto’s van hem hebben gemaakt. 

 

Boska Professional

Boska heeft een compleet assortiment met Professionele artikelen (grote kaasmessen, snijmachines, HACCP producten, etc.). Hiervoor moesten catalogi gemaakt worden die sfeervol, stoer en aantrekkelijk moesten zijn.

 

Sam heeft een eigen lettertype! 

Hoe tof, ik heb mijn eigen handschrift om kunnen zetten tot een echt werkend lettertype. Dit lettertype is dus “Handwritten” en te gebruiken op iedere media-uiting die ik maak. Interesse in het lettertype? Neem contact met me op en ik stuur hem je gratis toe! 

 

Izy Catalogus 

Izy Bottles heeft een nieuwe collectie en dat betekende dat het tijd werd voor een mooie product catalogus. Leuk om te ontwerpen! 

 

Posters Dansstudio Gouda 

Dansstudio Gouda gaat weer 2 dansshows doen in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Hiervoor moest posters voor ontworpen worden. Super leuke opdracht!

 

Consumenten Catalogus Boska Holland

Tijdens mijn tijd bij Boska heb ik mooie dingen mogen maken, waaronder de catalogus met consumentenproducten. Deze catalogus is in 4 talen gedrukt.  

Handlettering boekenlegger

Ik ben gek op lezen en gek op handletteren. Voor ieder boek maak ik een nieuwe boekenlegger zodat het dubbel zo leuk is om het boek open te slaan!

Logo Boerderijwinkel de Veerstalhoeve

Boerderijwinkel de Veerstalhoeve bestaat al sinds 1987, maar ze waren toe aan een nieuw logo. De boerderijwinkel verkoopt vlees van eigen koeien en kaas van boeren uit de omgeving. Het logo is gebruikt op linnen tassen, kaaspapier en flyers.

 

Logo Hezebrink

Buurtcentrum Hezebrink is compleet vernieuwd en daar wilde ze graag een nieuw logo bij. Ze wilde graag een aantal elementen in terug laten komen: Het buurtcentrum uitlichten en iets van bowling terug laten komen. Samen zijn we tot een leuk design gekomen.   

 

DIY foto op hout

Op Pinterest zag ik een leuke DIY voorbij komen, hoe je zelf een foto op hout kan krijgen. Dit wilde ik heel graag proberen en ondanks dat de foto niet perfect getransferred is, ben ik trots op het resultaat!  

 

Kerstpakketten Flyer

Ieder jaar maakt Boerderijwinkel de Veerstalhoeve kerstpakketten van leuke locale producten. De flyer die uitgedeeld zou worden mocht ik opnieuw designen. 

 

Blackshoot fotografie

Heerlijk als je zelf kan fotograferen en dan van je eigen paarden een blackshoot kan maken. Een zwart fotografie doek wordt hier niet gebruikt, het fotograferen gebeurd voor een donkere schuur met handmatige instellingen om de paarden mooi naar voor te laten komen.