Bekijk hieronder een paar van mijn leukste projecten die ik heb mogen maken.

Creaties

Website Showroom in beeld

Voor Omni VR hebben we een specifieke doelgroep benaderd met een eigen website. Deze website is showroominbeeld.nl

Logo Wedding Collective

De Wedding collective is een samenwerking van fotografen, videografen en VR live-streams om een totaal pakket aan te kunnen bieden bij klanten. Nog helemaal in de steigers, maar het logo is wel erg tof geworden.

Logo BHV training VR

BHV training in VR is een mooi project wat ook nog in de steigers staat, het logo is wel af en klaar voor gebruik

Website Omni VR

Tijdens mijn werk voor Omni VR heb ik in de nieuwe huisstijl een nieuwe website gemaakt. Op deze website zijn verschillende virtuele tours (ook door mij gemaakt) mooi geïntergreerd. Ga naar www.omnivr.nl om de website te bekijken.

 

Huisstijl Omni VR

Het oude logo van Omni VR was gemaakt in de begintijd van het bedrijf en bedacht door een oud werknemer (niet grafisch), nu het bedrijf groeit is een mooie uitstraling erg belangrijk. Daarom was het ontzettend leuk om een nieuw passend, fris logo + huisstijl te ontwerpen.

Wijkteam Zuid

Voor Wijkteam Zuid mocht ik een logo ontwerpen. Welke de 4 verschillende wijken in het wijkteam moest uitlichten.

Trouwkaart 
Toen ik gevraagd werd om een trouwkaart te ontwerpen voor mijn beste vriendin was ik direct in de wolken! We hebben een waaier gemaakt met 4 kaarten waar de informatie op stond voor de daggasten. De kaarten zijn ontzettend leuk geworden.

 

Logo Fructoosje 

Fructoosje is alles voor de mensen met een fructose intolerantie. Christa van Fructoosje vroeg mij om een logo te ontwerpen waarbij ik 3 kleuren zou verwerken, die voor de sub bedrijven zouden staan (Lactoosje, Glutoosje en dus Fructoosje). Het logo is speels en past perfect bij de gedigitaliseerde mascottes welke getekend zijn door de kinderen van Christa, en digitaal getekend door mij. 

Flyers Omni VR 

Voor Omni VR moesten flyers ontworpen worden voor een beurs. Deze folders zijn bedoeld voor hotels om ze te informeren over een opdracht die Omni VR gaat doen bij deze hotels.

Baby shoot

Een baby shoot is niet iets wat ik vaak doe, maar toen mij gevraagd werd om dit voor een goede kennis te doen wilde ik dit uiteraard graag! Baby Jayden was een voorbeeldig model terwijl we schitterende foto’s van hem hebben gemaakt. 

 

Verpakkingen en productfotografie Boska Holland

Tijdens mijn tijd bij Boska Holland mocht ik ook producten fotograferen voor op de website, voor op verpakkingen en tevens de verpakkingen opmaken en drukklaar afleveren bij onze partners.

 

Logo Boerderijwinkel de Veerstalhoeve

Boerderijwinkel de Veerstalhoeve bestaat al sinds 1987, maar ze waren toe aan een nieuw logo. De boerderijwinkel verkoopt vlees van eigen koeien en kaas van boeren uit de omgeving. Het logo is gebruikt op linnen tassen, kaaspapier en flyers.

 

Scev

Stichting Comog Examens Vastgoed had een verouderd logo wat niet meer goed paste bij hun visie. Er is mij gevraagd voor hen een logo te ontwikkelen die overeen zou komen met het oude logo maar dan in een nieuw jasje gestoken. 

Carrot Media

Met een vriendin die haar studie Marketing & Communicatie aan het afronden was hebben we Carrot Media opgezet. Met als insteek een privé marketing oplossing te kunnen bieden voor jonge bedrijven. We zijn hier na de studie niet mee doorgegaan maar het logo pastte helemaal bij ons (beide een paard).

Flyers Omni VR

Voor Omni VR moesten flyers ontworpen worden. Deze folders zijn bedoeld om verschillende mogelijke klanten te informeren over de mogelijkheden van Omni VR.
Izy fotografie

Izy is een flessenmerk van een vriend, waar ik tijdens de ontwikkelfase een fles van heb gekregen om te testen. Deze fles heb ik op mijn vakantie meegenomen tijdens het hiken en wat mooie foto’s van kunnen maken. Deze foto’s zullen gebruikt worden in de catalogus van Izy. 

Team Squad Logo

Team Squad is een personal training opgericht door Michel Rietheide. Michel heeft bij de commando en politie veel geleerd over de samenwerking in teamverband en hij focussed zich nu op het personal trainen van teams. Hij wilde graag een logo wat dit ook zou uitstralen. 

 

Boska Professional

Boska heeft een compleet assortiment met Professionele artikelen (grote kaasmessen, snijmachines, HACCP producten, etc.). Hiervoor moesten catalogi gemaakt worden die sfeervol, stoer en aantrekkelijk moesten zijn.

 

Gigapixel Panorama’s bewerkt

Voor Omni heb ik Gigapixel foto’s zo bewerkt dat ze spectaculair genoeg zijn om te laten drukken op een groot canvas of als behang. Deze foto’s worden aangeboden op werkaandemuur.nl en op mijn gemaakte website panaromaopdemuur.nl (nog in aanmaak door mij)

Consumenten Catalogus Boska Holland

Tijdens mijn tijd bij Boska heb ik mooie dingen mogen maken, waaronder de catalogus met consumentenproducten. Deze catalogus is in 4 talen gedrukt.  

Promovideo’s Staatsbosbeheer

Voor Staatsbosbeheer heb ik met Omni VR een viertal promo video’s gemaakt van het Loetbos, Goudse Hout, Reeuwijkse Hout en Krimpenerhout. Deze staan op hun Youtube Pagina:  https://www.youtube.com/watch?v=EiGIk5FagKA

 

Branding voor Dutch Delicacy

Voor Dutch Delicacy de Mannen van Kaas in Amsterdam hebben we vanuit Boska Holland een brandguide gemaakt met ideeën om het merk in de winkel te kunnen toepassen. In deze guide stond onderanderen de regels rondom logo gebruik maar ook ontworpen menukaarten, schorten, flyers en verpakkingen.  

 

Izy Catalogus 

Izy Bottles heeft een nieuwe collectie en dat betekende dat het tijd werd voor een mooie product catalogus. Leuk om te ontwerpen! 

 

Kerstpakketten Flyer
Ieder jaar maakt Boerderijwinkel de Veerstalhoeve kerstpakketten van leuke locale producten. De flyer die uitgedeeld zou worden mocht ik opnieuw designen.

Blackshoot fotografie

Heerlijk als je zelf kan fotograferen en dan van je eigen paarden een blackshoot kan maken. Een zwart fotografie doek wordt hier niet gebruikt, het fotograferen gebeurd voor een donkere schuur met handmatige instellingen om de paarden mooi naar voor te laten komen.

 

Virtuele Tour Groene Hart Ziekenhuis

 Voor het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda hebben we een 360 graden film en virtuele tour gemaakt om kinderen op die manier voor te bereiden op een operatie. Er is een mooi artikel te lezen in het AD over dit project. Dat vind je hier.