“Design is thinking made visual.”

Over mij

Mijn naam is Samantha Smit, maar iedereen noemt mij altijd Sam. Vandaar het Sam Design!

Toen ik jong was, was knutselen, tekenen en spelletjes verzinnen mijn passie. Maar ook écht mijn passie! Dat ik hier iets mee wilde doen in de toekomst was dan ook al duidelijk. Maar pas toen ik op de computer een gratis proefversie photoshop kreeg, werd voor mij duidelijk dat het iets met digitaal design moest zijn. 

Over werk

Momenteel ben ik aan het werk als creative designer (director) bij een jong bedrijf wat zich bezig houdt met het maken van Virtual Reality. Hier help ik mee met productontwikkeling van virtuele tours, 360 graden fotografie en film, design van websites en nog meer toffe innovatieve dingen! Hiervoor werkte ik als creative designer bij een dynamisch bedrijf, waar ik me bezig hield met het ontwerpen van catalogi, verpakkingen opmaken, en het opmaken van o.a. flyers, advertenties, brandbooklets.

Daarnaast ben ik graag bezig met opdrachten voor klanten, vrienden en familie. Hierbij kun je denken aan het maken van advertenties, flyers, verschillende kaarten en logo’s.

Mijn creaties

Ik deel mijn mooiste projecten, leukste klanten en leukste nieuwtjes op mijn portfolio site. Hier zal een kleine greep te vinden zijn van alle toffe klussen die ik heb mogen designen of fotograferen maar ook alle hobby-matige projecten.

Catalogus Boska Holland

Fotografie Izy Bottles

Handlettering Postkaart

Logo design Wijkteam Zuid

Neem contact op

Heb je een vraag over het werk dat ik doe of kan ik je toevallig ergens mee helpen? Neem vrijblijvend contact met me op! Of voeg me toe op LinkedIn

 

 

 

Neem contact op via Linkedin of volg mij op Instagram!

(klik op de buttons hieronder)